Home Gelderland Nederland – Jimmy wilde ruzie sussen maar werd doodgestoken

Nederland – Jimmy wilde ruzie sussen maar werd doodgestoken

Jimmy Schepers (21) uit Diemen werd doodgestoken vermoedelijk toen hij op een festival in Amsterdam een ruzie wilde sussen. Opsporing Verzocht besteedt hier op 20 juni aandacht aan en toont onder meer beelden van mogelijk belangrijke getuigen.

Op zondag 28 mei vond tijdens het festival een opstootje plaats, waarbij een bekende van Schepers het slachtoffer dreigde te worden. De Diemenaar lijkt geprobeerd hebben de gemoederen te bedaren, maar daarop werden zijn vrienden en hij aangevallen. Schepers en twee van zijn vrienden werden gestoken. Schepers werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar de hulp mocht niet meer baten.De politie hield drie personen aan. Dit trio hoort vermoedelijk bij een grotere groep die al eerder voor problemen zorgde op het festival. Het zou gaan om ruzie zoeken, bedreigingen en berovingen. Ook daar wil de politie graag meer over weten.
 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …