Home Gelderland Nijmegen – Gezocht – Politie zoekt verdachte aanranding Regulierstraat

Nijmegen – Gezocht – Politie zoekt verdachte aanranding Regulierstraat

Op 24 mei liep een jonge vrouw door het centrum van Nijmegen, toen zij merkte dat zij gevolgd werd door een man. De man leek wat onder invloed en sprak haar aan. Toen de vrouw aangaf dat ze verder wilde lopen, betastte de man haar en duwde haar omver. Het slachtoffer kon gelukkig ontkomen en is weggerend.

We doen uitgebreid onderzoek naar de zaak en hebben beelden waar de verdachte op staat. Weet u wie dit is of waar deze man verblijft? Laat het ons weten via het tipformulier of bel de opsporingstiplijn op 0800-6070

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …