Home Gelderland Nijmegen – Gezocht – Politie zoekt schutter

Nijmegen – Gezocht – Politie zoekt schutter

In de nacht van 31 januari op 1 februari vindt in de Duindoornstraat een schietincident plaats. Een man raakt hierbij gewond. Voorafgaand aan het schietincident was er een kleine ruzie geweest tussen het slachtoffer en twee anderen in een café aan de Klimopstraat.

Wij komen graag in contact met mensen die op 1 februari tussen 04:15 en 04:30 uur in de buurt van de Duindoornstraat waren. Mensen die die nacht in het café aan de Klimopstraat waren en mogelijk iets van de ruzie hebben meegekregen spreek we ook graag!

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …