Home Gelderland Nijmegen – Twee verdachten aangehouden voor zakkenrollerij

Nijmegen – Twee verdachten aangehouden voor zakkenrollerij

Vrijdagnacht waren er meerdere meldingen in het centrum van zakkenrollerij of een poging daartoe. Daarbij werden mobiele telefoons weggenomen. Naar aanleiding van een melding rond 04.15 uur, waarbij de meldster kon aangeven dat haar telefoon uit peilde in het Kronenburgerpark, gingen bikers van politie daar poolshoogte nemen. Het leidde tot de aanhouding van twee verdachten en terugvinden van in totaal 6 mobiele telefoons. Het onderzoek is nog gaande.

Oost-Nederland

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Man met nepwapen in school aangehouden

De politie heeft op donderdag 23 januari rond snel gehandeld na een melding rond 13.50 uur…