Home Gelderland Nijmegen – Politie op zoek naar beeldmateriaal in onderzoek dode Pool

Nijmegen – Politie op zoek naar beeldmateriaal in onderzoek dode Pool

De politie is op zoek naar beeldmateriaal in verband met het onderzoek naar de dood van de 53-jarige man uit Polen. Hij werd zaterdagmiddag 20 juli j.l. aangetroffen langs de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen.

Het gaat om het tijdsblok van vrijdag 19 juli 12.00 uur tot 24.00 uur. Wellicht zijn er passanten die vanuit de auto of vanaf hun motor met hun dashcam die middag en/of avond opnamen hebben gemaakt terwijl zij met hun auto of motorfiets de locatie passeerden.  

Vorige week maandag meldden wij al dat een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, diezelfde zaterdag al was aangehouden in Rotterdam en dat hij is voorgeleid voor de rechter-commissaris in Arnhem. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 53-jarige man uit Polen. De verdachte zit nog vast.  

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zutphen/Wehl – Politie nog handen vol aan onderzoek bij PI Zutphen

Op zondagochtend 19 januari werd groot alarm geslagen bij de penitentiaire Inrichting (PI)…