Home Gelderland Nijmegen – Politie rondt onderzoek dreiging kerk af

Nijmegen – Politie rondt onderzoek dreiging kerk af

De politie heeft dinsdag het onderzoek afgerond naar de dreiging rond de kerk aan de Dobbelmanweg. De eerste informatie die bij de politie was binnengekomen was van dien aard, dat er serieus rekening gehouden werd met een gewelddadige dreiging. Kort daarna werd door de politie dringend geadviseerd de diensten af te lassen in goed overleg met het kerkbestuur.

Tijdens het vervolgonderzoek kwam de politie uit bij een man die zeer vasthoudend was in zijn verhaal. Hij had informatie over iemand die deze dreiging had geuit en had daar vervolgens melding van gedaan. Uit het uitgebreide politieonderzoek is inmiddels gebleken dat er geen sprake was van een serieuze dreiging. Niemand is in gevaar geweest.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn, Zutphen – Gezocht – Gewapende overval op supermarkt * update

Op vrijdagavond 9 februari wordt een supermarkt aan de Imkersplaats overvallen door een ge…