Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen van woningoverval

Nijmegen – Politie zoekt getuigen van woningoverval

In het onderzoek naar de overval op een woning aan het Zwanenveld op woensdag 23 mei is de politie op zoek naar getuigen. Op woensdag 30 mei wordt in het opsporingsprogramma BureauGLD aandacht aan de zaak besteed.

Omstreeks 10.15 uur werd aangebeld bij de woning. Toen de bewoonster opendeed drongen drie mannen de woning binnen. De bewoonster en haar dochter werden met een mogelijk vuurwapen bedreigd door de drie. Nadat ze de woning hadden doorzocht, verlieten de drie mannen de woning en reden ze weg in een zwarte auto. Voor zover nu bekend werd er geen buit gemaakt. De politie startte meteen een onderzoek. Forensische rechercheurs deden sporenonderzoek in en om de woning en in de omgeving werd een buurtonderzoek gehouden.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boeren zijn superieur tegen de Superboeren

Afgelopen zaterdagavond speelde de koploper en één van de beoogde kampioenskandidaten tege…