Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen straatroof

Nijmegen – Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op donderdagavond 30 november op de Marga Klompélaan in Nijmegen-Zuid. Dit gebeurde rond kwart over zeven.

Die avond stapte een 72-jarige vrouw uit de bus bij de bushalte aan de Weg door Jonkerbos. Ze liep vervolgens over de Marga Klompélaan toen zij aan de andere kant van de straat een onbekende man zag lopen. Even later rende hij de straat over, bedreigde de vrouw met een mes en trok de tas uit haar hand, waardoor zij ten val kwam. De man ging er vervolgens vandoor met haar tas, een grote zwarte canvastas, in de richting van de Hatertseweg. Aan het einde van die weg sloeg hij linksaf.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Aanhoudingen in politieonderzoek naar drugshandel

In een langer lopend rechercheonderzoek naar productie van en handel in drugs is de politi…