Home Gelderland Nijmegen – Telefoondief op heterdaad gepakt

Nijmegen – Telefoondief op heterdaad gepakt

De politie heeft maandagavond een 37-jarige Nijmegenaar in het centrum van Nijmegen op heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van het beroven van een plaatsgenoot. De verdachte had onder bedreiging van een mes op het Stationsplein in Nijmegen, de telefoon van het slachtoffer afhandig gemaakt. Er was een goed signalement bekend.

Kort nadat een agent het slachtoffer sprak en van hem hoorde dat hij zojuist van zijn telefoon was beroofd werd de dader, mede dankzij een goede getuigenverklaring van een medewerker van de NS, door een andere agent in het centrum van Nijmegen gezien en aangehouden. Bij zijn fouillering werd de telefoon aangetroffen van het slachtoffer. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

2017456940  (fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Politie zoekt gewapende overvaller

Rond 12.40 uur vond een gewapende overval plaats in een winkel aan de Linie in Apeldoorn. …