Home Gelderland Nijmegen – Nijmegenaar (15) aangehouden voor brandstichting

Nijmegen – Nijmegenaar (15) aangehouden voor brandstichting

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 25 augustus een 15-jarige jongen uit Nijmegen aangehouden op verdenking van brandstichting.

Rond kwart voor twee die nacht kreeg de politie een melding dat er op de Colmarstraat in Nijmegen-Noord een auto in de brand stond. Aangezien er de afgelopen week meerdere meldingen waren van (auto)branden in deze wijk, zijn agenten direct ter plekke gegaan om in de wijk te surveilleren. Even later vatte een auto op een parkeerplaats aan de Grote Boel vlam. Agenten troffen in de omgeving een jongen aan die zich verdacht gedroeg. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de autobrand en is aangehouden voor verhoor. 

 

 

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…