Home Gelderland Nijmegen – UPDATE aantreffen chemicaliën in garagebox

Nijmegen – UPDATE aantreffen chemicaliën in garagebox

De recherche heeft gisteravond tot rond 20.30 uur in de Turkooisstraat onderzoek gedaan. Dat onderzoek richtte zich op de goederen in de garagebox en tot een woning in deze flat. In deze woning is in de middag een 24-jarige man als verdachte aangehouden. Kort daarna is in een andere woning in de flat een tweede verdachte aangehouden. Dit is een 53-jarige man uit Rotterdam.

Aansluitend heeft onder leiding van de rechter-commissaris de recherche de woning doorzocht. Daarbij zijn enkele goederen in beslag genomen waaronder een vuurwapen en ongeveer vier kilogram vermoedelijk soft-en harddrugs. Nader onderzoek moet uitwijzen wat voor drugs het zijn. Het onderzoek naar de betrokkenheid van de beide verdachten vindt eveneens plaats. Uit de garagebox zijn alle relevante en gevaarlijke goederen weggehaald. De situatie is daar weer veilig voor de omwonenden. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…