Home Gelderland Nijmegen – Twee mannen aangehouden voor inbraak in supermarkt

Nijmegen – Twee mannen aangehouden voor inbraak in supermarkt

Een oplettende getuige heeft er voor gezorgd dat in de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 juli op de Fenikshof twee mannen aangehouden konden worden voor inbraak in een supermarkt. De twee, 28 en 46 jaar uit Nijmegen, zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Even na 01.00 uur fietste de getuige langs de supermarkt en zag iemand op het afgesloten terrein lopen. Toen hij dichterbij kwam zag hij de man opnieuw staan. Hij gedroeg zich verdacht. Hierop belde de getuige de politie. Even later zag de getuige de man, samen met een tweede persoon, vanaf de andere kant van het pand komen lopen. Op dat moment kwam de politie ter plaatse. Die kon de twee mannen staande houden. Uit nader onderzoek bleek dat op het buitenterrein van de supermarkt een ruime hoeveelheid goederen was klaargezet om mee te nemen. Hierop werden de twee verdachten aangehouden.
(2017325914) 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…