Home Gelderland Harderwijk Hennepkwekerij aangetroffen aan de Industrieweg

Hennepkwekerij aangetroffen aan de Industrieweg

Naar aanleiding van een onderzoek werd op maandag een inwerking zijnde hennepkwekerij op de Industrieweg in Harderwijk aangetroffen. Omstreeks 13.10 uur werd een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand op de Industrieweg. In het pand werden ruim 710 hennepplanten, bijna tien kilo henneptoppen en de benodigde apparatuur in beslag genomen. De stroom en water werden illegaal afgetapt. In opdracht van de Officier van Justitie werden de planten en apparatuur vernietigd. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de hennepkwekerij.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…