Home Gelderland Groesbeek Achilles 2 recht de rug tegen Heino 2: 5-0

Achilles 2 recht de rug tegen Heino 2: 5-0

Na de domper van vorige week tegen HSC was het voor Achilles ’29 zaak om tijdens de thuiswedstrijd tegen Heino orde op zaken te stellen. Ondanks een moeizaam begin van de eerste helft waarin combinaties stroef verliepen en de eindpass nog te wensen overliet ging men toch met een comfortabele voorsprong de rust in. In de laatste vijf minuten voor rust was Achilles twee maal trefzeker: een aanval over links werd fraai binnen gekopt door Brandon Kock en niet veel later was het Ruben de Bruin die het eindstation was van een prima aanval via de rechterkant. Ruststand 2-0.

Heino, dat in de eerste helft niet verder kwam dan een paar plaagstootjes, werd in de tweede helft weggespeeld. Er werden mooie combinaties op de mat gelegd, er werd goed druk naar voren gezet en de defensie stond als een huis. Het enige minpunt van de tweede helft was dat er niet meer dan drie goals gemaakt werden. Weer Brandon Kock, Sam van der Schot en een eigen goal van Heino bepaalden de uitslag uiteindelijk op 5-0. Het vertoonde spel, met name in de tweede helft, geeft vertrouwen voor de komende weken.

A.s. zondag staat er een bekerwedstrijd in en tegen Woezik op het programma en 16 februari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen WSV 2 in Apeldoorn.