Home Gelderland Apeldoorn Oost-Nederland – Aantal misdrijven in Oost-Nederland daalt; meer zaken opgelost

Oost-Nederland – Aantal misdrijven in Oost-Nederland daalt; meer zaken opgelost

In 2023 is het aantal misdrijven gedaald met 4% en zijn meer misdrijven opgelost vergeleken met 2022. Dit lukte de politie door scherp te kiezen waar ze het verschil wilde maken. Een zorgelijke ontwikkeling blijft het grote aantal incidenten dat te maken heeft met mensen met verward gedrag. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst met de pers keken regioburgemeester Hubert Bruls, hoofdofficier van justitie Marthyne Kunst en waarnemend politiechef Gert Veurink terug op het jaar 2023.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …