Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn – Gezocht – Zedenincident – Park Zuidbroek – Apeldoorn

Apeldoorn – Gezocht – Zedenincident – Park Zuidbroek – Apeldoorn

In het Park Zuidbroek in Apeldoorn heeft op woensdag 6 september rond 16.00 uur een zedenincident plaatsgevonden. Wij doen onderzoek naar dit incident en zijn op zoek naar getuigen. Specifiek zijn we op zoek naar een vrouw en kind met zwart/donker haar, beiden met een fiets. Daarnaast zijn we op zoek naar twee vrouwen, één met licht haar, de ander met bruin haar. Ben jij woensdag 6 september in het park of in de omgeving van het park geweest en heb je iets opvallends gezien of gehoord of beschik jij over camerabeelden? Dan spreken we jou graag.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …