Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn Tiel Arnhem – Onderwerpen Bureau Gld woensdag 21 juni 2017

Apeldoorn Tiel Arnhem – Onderwerpen Bureau Gld woensdag 21 juni 2017

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) ieder uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna om het uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Vier overvallen in korte tijd op winkels Apeldoorn

Voor deze overvallen is een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden…