Home Gelderland Achterhoek Auto-inbrekers aangehouden in Ruurlo

Auto-inbrekers aangehouden in Ruurlo

Twee 16-jarige jongens uit de gemeente Berkelland zijn zaterdagochtend 13 april op heterdaad betrapt toen zij een auto-inbraak pleegden. De jongens zijn aangehouden. Een getuige zag rond 06.15 uur dat er werd ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond aan de Sophialaan in Ruurlo. Agenten troffen de jongens aan en hebben hen aangehouden. De jongens zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Ze waren in het bezit van meerdere navigatiesystemen en mobiele telefoons. De politie onderzoekt of deze van diefstal afkomstig zijn.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Gezocht – Diefstal geld – Terborgseweg – Doetinchem

Aan de Terborgseweg in Doetinchem stal een klant van een massagesalon het spaargeld van ee…