Home Gelderland Achterhoek Doetinchem – Plofkraak bij juwelier in Doetinchem: politie zoekt getuigen

Doetinchem – Plofkraak bij juwelier in Doetinchem: politie zoekt getuigen

In de nacht van 3 op 4 juli rond 03.10 uur is er een plofkraak geweest bij een juwelier aan de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem. Meerdere mannen hebben geprobeerd de zaak binnen te komen, maar dat is niet gelukt. De verdachten zijn er vandoor gegaan. De politie zoekt nu getuigen.

De mannen waren in het zwart gekleed en gingen er op een scooter vandoor. Wij zijn direct een onderzoek gestart. Dit betekent dat we een buurtonderzoek zijn gestart, dat we met getuigen spreken en dat we camerabeelden bekijken.

Laad meer Achterhoek
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …