Home Gelderland Achterhoek Doetinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – Houtsmastraat – Doetinchem

Doetinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – Houtsmastraat – Doetinchem

In koppels van twee kwamen deze drie mannen en een vrouw een supermarkt in Doetinchem binnen. Ze vulden twee mandjes vol met boodschappen. Met een lastige vraag lokte één van de mannen een toezichthouder van de zelfscankassa de winkel in.

Op dat moment hadden de winkeldieven vrij spel bij de zelfscankassa. Een paar producten werden gescand en de rest van de spullen werd niet afgerekend. Bij de twee andere koppels gebeurde hetzelfde ritueel. Grote kans dat ze dit vaker hebben gedaan.

De verdachten op een rij:

NN1

NN2

NN3

NN4

 

^LB

Laad meer Achterhoek
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …