Home Friesland Leeuwarden Politie zoekt getuigen poging beroving

Politie zoekt getuigen poging beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een poging beroving woensdagmiddag in Leeuwarden. Omstreeks 16.00 uur probeerde een vrouw een meisje te beroven van haar portemonnee op de Nieuweweg. Medewerkers van Stadstoezicht zagen het gebeuren en konden tussen beide komen en daarmee de beroving voorkomen. De vrouw ging er vervolgens al rennend vandoor. De vrouw had een oranje tas bij zich. De medewerkers van Stadstoezicht meldden het voorval bij surveillerende agenten. Het slachtoffer was inmiddels ook niet meer aanwezig op de plek. De politie is zowel op zoek naar het slachtoffer als naar getuigen van deze poging van beroving.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…