Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden na vechtpartij

Man aangehouden na vechtpartij

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 18-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. Kort daarvoor zagen surveillerende agenten dat er een vechtpartij gaande was op het Ruiterskwartier. Toen de agenten de vechtende partijen uit elkaar wilden halen richtte de 18-jarige man zich tegen een agent waarop hij is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Alle getoonde verdachten ongeregeldheden SC Cambuur – SC Heerenveen hebben zich gemeld

Alle eerder getoonde verdachten van betrokkenheid bij de openlijke geweldplegingen na de w…