Home Friesland Leeuwarden Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit

Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft dinsdagochtend in een woning aan De Kei een 29-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Agenten hadden informatie gekregen dat de man in het bezit zou zijn van een automatisch wapen. Het arrestatieteam deed dinsdagochtend een inval in de woning van de Leeuwarder. Daarbij werd een namaak automatisch wapen, een alarm pistool, een boksbeugel, pepperspray en een hoeveelheid hennep aangetroffen. Dit alles werd dan ook in beslag genomen. De Leeuwarder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Gezocht – Schietincident – Vuurdoornstraat – Leeuwarden

Donderdagavond 16 november is er op een woning aan de Vuurdoornstraat geschoten. De bewoon…