Home Friesland Leeuwarden Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit

Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft dinsdagochtend in een woning aan De Kei een 29-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Agenten hadden informatie gekregen dat de man in het bezit zou zijn van een automatisch wapen. Het arrestatieteam deed dinsdagochtend een inval in de woning van de Leeuwarder. Daarbij werd een namaak automatisch wapen, een alarm pistool, een boksbeugel, pepperspray en een hoeveelheid hennep aangetroffen. Dit alles werd dan ook in beslag genomen. De Leeuwarder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …