Home Flevoland Almere Almere – Instap woning Leemwierde in Almere

Almere – Instap woning Leemwierde in Almere

Vanavond heeft de politie een instap gedaan in een woning aan de Leemwierde in Almere. Tijdens de instap werd direct één persoon aangehouden.

De geplande instap leidde naar een enorme hoeveelheid contant geld, drugs en waardevolle goederen. In de woning is een man aangehouden. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de spullen, cash, de drugs en de aangehouden verdachte.

Speciale eenheid
Vanwege de vondst in de woning werd ook een speciale eenheid ingezet. De Bewaking Eenheid kwam met spoed ter plaatse en heeft voor een tijd de woning beveiligd. Inmiddels zijn alle goederen, contanten en drugs door deze eenheid beveiligd afgevoerd en zal het worden vernietigd. Ook heeft er nog een tijdje een politiehelikopter rondom de woning gevlogen. Dit ter ondersteuning van de collega’s op straat.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…