Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Brandstichting explosie – Freyjaplantsoen – Almere

Almere – Gezocht – Brandstichting explosie – Freyjaplantsoen – Almere

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een brand annex explosie bij een woning aan het Freyjaplantsoen in Almere. Daarbij ontstond schade aan de woning en moesten vanwege het incident een groot aantal omliggende woningen ontruimd worden. Heeft u informatie over de zaak? Laat het ons weten en bel direct.

Zaterdagochtend om 00:43 uur kreeg het operationeel centrum van de politie meerdere meldingen van een brand in de woning aan het Freyjaplantsoen. Daarbij werd ook melding gemaakt van een explosie. Er werden direct meerdere hulpdiensten ingezet. Ter plaatse bleek dat vermoedelijk sprake is geweest van opzet waarbij vermoedelijk de brand is ontstaan door een explosief. De EOD is ter plaatse geweest en heeft een onderzoek ingesteld. De bewoners moeste hun huis verlaten en werden tijdelijk elders ondergebracht. Vanwege het incident werden diverse omliggende woningen ontruimd. De bewoners konden aan het einde van de nacht gelukkig weer naar huis.

De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen? Heeft u vannacht in of nabij het Freyjaplantsoen iets verdachts gezien dat wellicht in combinatie met het incident in verband kan worden gebracht? Beschikt u over beelden van een deurbelcamera waarop mogelijk direct betrokkene(n) van het incident te zien zijn? Laat het ons weten en bel 0900-8844. Bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000. U kunt uw informatie ook via onderstaand tipformulier met ons delen.

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…