Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Overval – Wim Kanplein – Almere

Almere – Gezocht – Overval – Wim Kanplein – Almere

In de avond van 20 april lopen er twee jonge mannen een supermarkt aan het Wim Kanplein in Almere binnen. Vervolgens bedreigen zij het aanwezige personeel met een vuurwapen en nemen het geld mee uit verschillende kassa’s. Nadat zij hun buit binnen hebben, vluchten ze weg via de Louis Davidstraat. Herken jij de verdachten bijvoorbeeld aan hun kleding?

Op donderdag 20 april 2023, 20.50 uur, tegen sluitingstijd,  kwamen twee gemaskerde mannen de supermarkt binnen. Een cassiere werd bedreigd met een vuurwapen en moest de bankbiljetten in de kasslade afgeven. Ook een medewerkster van de service balie moest onder bedreiging van het vuurwapen het geld uit de kassa afgeven. De beide daders vluchten met de buit.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…