Home Flevoland Almere Almere – Grote vondst hennepkwekerij

Almere – Grote vondst hennepkwekerij

In de nacht van dinsdag 26 september op woensdag 27 september heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen aan de Zandzuigerstraat in Almere. In totaal werden bijna 1000 planten gevonden. De politie doet onderzoek.

Naar aanleiding van een onderzoek kwam de politie de kwekerij op het spoor. Tijdens de zoeking in een bedrijfspand kwam de politie twee kweekruimtes tegen. De eerste ruimte werden circa 500 planten aangetroffen, de tweede ruimte betrof circa 4000 planten. De politie doet verder onderzoek.

 

Heeft u vermoeden van een hennepkwekerij bij u in de buurt? Doe dan melding bij de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Kijk hier voor meer informatie over hoe u een hennepkwekerij ontdekt https://www.politie.nl/informatie/waaraan-herken-ik-een-hennepkwekerij.html.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…