Home Flevoland Almere Almere – Man gewond bij schietincident, politie zoekt getuigen

Almere – Man gewond bij schietincident, politie zoekt getuigen

Bij een schietincident in Almere, raakte zondag 14 mei om 00:30 uur een 53-jarige inwoner uit Almere gewond. De verdachte is nog niet aangehouden.

Kort na middernacht kreeg de politie melding van een schietincident op de Brink in Almere. Ter plaatse troffen agenten het 53-jarige slachtoffer aan met een schotwond. De man was aanspreekbaar en  is naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling. De vermoedelijke schutter was niet meer aanwezig. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de verdachte. Daarbij is de hulp van getuigen belangrijk. Heeft u informatie over het incident, laat het ons weten. Bel via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Uw informatie delen met onderstaand tipformulier kan uiteraard ook.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…