Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Overval – Wezelstraat – Almere

Almere – Gezocht – Overval – Wezelstraat – Almere

Dinsdag 28 februari 2023 rond 19:30 uur komt er een man de supermarkt Dirk van den Broek inlopen. Deze man loopt direct op de kassamedewerkster af, richt een vuurwapen op het hoofd van de kassière en haalt twee keer de slede naar achteren terwijl hij dit op haar richt. Hij wil geld. Helaas voor de overvaller zit er geen geld in de kassalade bij deze supermarkt. Hij gaat zonder buit weg. Een angstig moment voor de medewerkers in de winkel. Wie herkent de man van de beelden?

Signalement verdachte

  • Zwarte balaclava over het hoofd
  • Zwarte trainingsjas aan van het merk Hummel. Op borstkas hoogte opdruk van het merk Hummel en op beiden mouwen, bovenarm hoogte vier witte naar beneden wijzende pijlen, kenmerkend voor Hummel trainingsjassen.
  • Zwarte trainingsbroek aan.
  • donker kleurige schoenen aan met een witte zool.
  • Oranje handschoenen aan.
  • Zwart vuurwapen gelijkend voorwerp in rechterhand.
Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…