Home Flevoland Almere Almere – Nieuwe aanhoudingen gewapende woningoverval Almere

Almere – Nieuwe aanhoudingen gewapende woningoverval Almere

De recherche heeft opnieuw twee verdachten aangehouden voor een gewapende woningoverval in oktober vorig jaar in Almere. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 uit Almere. Met deze aanhoudingen zijn alle zes verdachten in deze zaak opgepakt. Eerder werden al vier andere verdachten aangehouden.

Dinsdag 25 oktober werden de bewoners van een woning aan de Verlengde Duinvalleiweg rond 17:30 uur overvallen. Daarbij werden ze bedreigd met een vuurwapen. Kort na de overval wist de politie met meerdere eenheden drie verdachten aan te houden. Het ging om een jongen van 16 en een 20-jarige man uit Almere en een 20-jarige man uit Amsterdam. Het onderzoek werd voortgezet en in december kon vervolgens nog eens een 20-jarige man uit Almere worden aangehouden voor betrokkenheid bij de overval.

Voorgeleiding
De zes verdachten zitten alle zes nog vast. De laatste twee aangehouden verdachten worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

 

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Dodelijk ongeval – Buitenring- Almere

Rond 17:00u kreeg de meldkamer vandaag, maandag 18 september, een melding binnen van een a…