Home Flevoland Almere Almere – Tweede aanhouding na poging overval Almere

Almere – Tweede aanhouding na poging overval Almere

De politie heeft op woensdag 12 oktober een tweede verdachte aangehouden voor een poging overval op een supermarkt in Almere. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Haarlem.

Op vrijdagavond 16 september rond 22.00 uur renden twee jongemannen de supermarkt binnen aan de Juan Grisstraat. De daders bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. Toen het ogenschijnlijk allemaal te lang duurde, renden zij na een kort verblijf in de winkel weer naar buiten. Het hevig geschrokken personeel ontdaan achterlatend. De politie startte direct daarna een zoektocht naar de twee overvallers.

Aanhoudingen

Na aanleiding van een uitgebreid buurtonderzoek en verkregen camerabeelden van getuigen kon de politie al eerder een verdachte jongeman van 17 aanhouden. Met hulp van getuigen kon de politie nu ook de tweede verdachte aanhouden.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…