Home Flevoland Almere Almere – woninginbrekers aangehouden

Almere – woninginbrekers aangehouden

Na een melding van een verdachte situatie zijn vier mannen aangehouden worden van het plegen van een woninginbraak.

Maandag 30 december rond 04.00 uur belde een getuige over glasgerinkel bij een woning aan de Marcel Duchampstraat. Toen agenten aankwamen, zagen zij meerdere personen in de woning die er vervolgens vandoor gingen. Een van deze personen werd herkend door een agent.  Een zoekactie werd opgestart waarbij ook de helikopter ondersteuning verleende.  Tijdens deze zoekactie kwam een melding binnen van een verdachte situatie in Almere Buiten met  vier mannen in een auto.  Agenten controleerden de inzittenden en een van deze mannen bleek  de herkende inbreker.  De vier mannen in de leeftijd van 21, 22 en 24 jaar uit Almere zijn allemaal aangehouden en de auto is in beslag genomen.    

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Drie Almeerders aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Dinsdag 31 januari heeft de politie drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenh…