Home Flevoland Almere Almere – Politie onderzoekt steekincident centrum Almere

Almere – Politie onderzoekt steekincident centrum Almere

De politie Midden-Nederland onderzoekt het steekincident gistermiddag in het centrum van Almere. Rond tien voor twee werd in de Blekerstraat een man neergestoken. Hij is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. Na de steekpartij vluchtten vijf verdachten weg. De politie zette onder meer een helikopter in om hen te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. De politie hoopt dat omstanders belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam.

Midden-Nederland

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Midden-Nederland – Controles op 13 en 14 november op afleiding in het verkeer

Op woensdag 13 en donderdag 14 november controleert de politie Midden-Nederland extra op h…