Home Flevoland Almere Nederland – Opsporing Verzocht: Jelle Leemans mogelijk vermoord

Nederland – Opsporing Verzocht: Jelle Leemans mogelijk vermoord

Jelle Leemans uit België is al sinds 2013 vermist. De vrees is dat hij in Nederland slachtoffer is geworden van een misdrijf. Mogelijk is zijn lichaam in ons land verborgen. De politie heeft beelden van twee mannen en het DNA van een vrouw. Wie zijn zij? Via Opsporing Verzocht probeert de politie vanavond (9 april) antwoord op die vraag te krijgen.

Jelle raakt in 2013 werkloos. Om aan geld te komen, duikt hij in de drugshandel. Regelmatig steekt hij de Nederlandse grens over om grote partijen drugs te kopen. Op donderdag 21 november van dat jaar vertrekt hij ’s ochtends in de richting van het Brabantse Nispen. Een van de laatste levenstekens van Jelle komt uit die plaats. Dat is een signaal van zijn telefoon, opgepikt door een zendmast in de buurt van Nispen. Later die dag – rond 11.30 uur – wordt Jelles auto in Brasschaat geflitst. Het is onduidelijk of Jelle op dat moment zelf in de auto zat.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Straatrovers aangehouden

Dinsdagavond 19 november heeft de politie twee minderjarige jongens aangehouden op verdenk…