Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Woning beschoten

Almere – Gezocht – Woning beschoten

In de Maandagstraat is een woning beschoten. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 24 april aandacht aan deze zaak.

Het gebeurt zaterdagavond 31 maart 2018. De bewoners van een huis in de Maandagstraat zien rond 18.50 uur twee jongens  voor hun huis staan, die ze niet kennen.  Plotseling zien en horen ze dat er meerdere keren wordt geschoten. Gelukkig raakt niemand gewond, wel ontstaat er schade aan het huis. De twee jongens gaan er na de schoten op een scooter vandoor. Ze rijden de kant van de Dinsdagstraat op. Daarna ontbreekt van hen ieder spoor. De scooter is vermoelijk blauw van kleur..

Camerabeelden

Van de beschieting zijn camerabeelden. Op die beelden zijn de twee jongens te zien. Ook het schieten is te zien en te horen. Mogelijk herkennen getuigen de twee of kunnen getuigen de recherche meer informatie  geven over de vluchtroute. Informatie kan gedeeld worden via de opsporingstiplijn 0800-6070, anoniem via 0800-7000 of online via onderstaand meldformulier.

 

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 24 april om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. De beelden worden ook online geplaatst op www.politie.nl en verschillende social mediakanalen als politie Midden-Nederland.

 

  • Almere – Geweldsincidenten

    In het weekend van zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus vonden op de Wijsgeerbaan en…
  • Almere – Steekincident

    Op dinsdagavond 14 augustus vond op de Vrijmark een steekincident plaats. Een persoon raak…
  • Almere – Schietincident

    Op dinsdagavond 14 augustus vond op de Amstelveenstraat een schietincident plaats. Een per…
Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Lelystad – Overval tankstation in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 19 juni zal Opsporing Verzocht aandacht besteden aan een overval op een tanksta…