Home Flevoland Almere Almere – Politie Almere Bivak verhuist

Almere – Politie Almere Bivak verhuist

De politie Almere haven verhuist per medio januari 2018 van de huidige plek aan het Bivak naar de Kerkgracht, huisnummer 32. De politie-dienstverlening in Almere haven blijft hetzelfde. Op de nieuwe locatie bent u wederom welkom voor het doen van aangifte, vragen of een gesprek met uw (wijk)agent.

De bereikbaarheid van het politiewerk in Almere haven blijft hiermee gegarandeert. Er zijn inmiddels meerdere mogelijkheden om een melding of aangifte te doen via internet. Dit kan 24 uur per dag. Indien gewenst beschikken agenten over digitale middelen om aangifte op te nemen op locatie, zoals bij mensen thuis. Daarnaast is de politie altijd telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of spoed via 1-1-2.

 

 

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…