Home Flevoland Almere Almere – Man beroofd van telefoon

Almere – Man beroofd van telefoon

Een 21-jarige man is op straat beroofd van zijn mobiele telefoon, nadat hij via internet een afspraak had gemaakt hem te verkopen. De politie zoekt getuigen.

De man had via internet een afspraak gemaakt met een andere man om zijn mobiele telefoon te verkopen. Omstreeks 20.30 uur troffen de beiden mannen elkaar bij een snackbar aan de Rimsky-Korssakovweg.  De koper zei op dat moment dat hij het geld nog moest pinnen. Nadat de man terug kwam, zei hij tegen de verkoper van de telefoon dat hij nog extra geld moest regelen, omdat hij niet voldoende had. Na enkele minuten kwam de koper terug. Op dat moment trok de man de tas met de telefoon uit de handen van de eigenaar. Hij rende vervolgeng weg naar de Glinkastraat. Ter hoogte van de onderdoorgang stonden nog twee andere mannen die samen met de berover wegrenden.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Mislukte overval op dierenspeciaalzaak

Een overvaller met een mes wil de inhoud van de kassa van dierenspeciaalzaak aan de Rumbas…