Home Flevoland Almere Almere – Drie straatrovers aangehouden

Almere – Drie straatrovers aangehouden

Woensdag 30 augustus werd een 17-jarige jongen uit Almere beroofd van zijn telefoon. Drie jongens werden hiervoor aangehouden.

Rond 19.50 uur kreeg de politie melding van een jongen die door drie jongens was beroofd van zijn telefoon bij bushalte Stedenwijk. Hij was door één van hen ook in zijn gezicht geslagen. De jongen alarmeerde de politie die op basis van de opgegeven signalementen drie jongens aanhield op de Amstelveenstraat. De jongens, alle drie 15 jaar oud, twee uit Almere en één uit Maarsbergen, werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Zij zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…