Home Flevoland Almere Almere – Aanhoudingen voor straatroof

Almere – Aanhoudingen voor straatroof

Dinsdag 13 juni hield de recherche drie verdachten aan voor een straatroof van 20 mei jl. Die avond werd een 18-jarige Almeerder op het Zeistpad beroofd.

Rond 21.50 uur stond de Almeerder samen met een vriend op straat toen er twee scooters met daarop jongens naar hen toe kwamen gereden. Eén van hen wilde geld. Toen de vrienden aangaven dit niet te hebben, werd de Almeerder vastgepakt en naar de grond gewerkt. Hierna werd hij meerdere keren geslagen. Nadat zijn telefoon en jas waren afgepakt, kon hij wegrennen naar huis.

De recherche startte een onderzoek waarin drie verdachten naar voren kwamen. Deze drie Almeerders van 21 (2) en 26 jaar konden dinsdag 13 juni worden aangehouden. De drie zitten vast voor ander onderzoek.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…