Home Flevoland Almere Almere – Verdachte aangehouden in onderzoek beroving taxichauffeur (bvh

Almere – Verdachte aangehouden in onderzoek beroving taxichauffeur (bvh

In een onderzoek naar een beroving van een taxichauffeur die werd gepleegd op vrijdag 19 mei, werd gisteravond, woensdag 7 juni, een 33-jarige verdachte aangehouden.

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 mei werd rond 02.00 uur een taxichauffeur tijdens een taxirit beroofd van haar spullen. Twee mannen stapten vlakbij het centrum van Almere in en bedreigden haar met een mes toen zij na een taxirit uitstapten. Het slachtoffer moest haar persoonlijke spullen afgeven, waarna de twee mannen er vandoor gingen. Recherche startte direct een onderzoek en kon aan de hand van bewakingsbeelden van cameratoezicht één van de verdachten achterhalen. Deze 33-jarige man afkomstig uit Almere zal vrijdag 9 juni worden voorgeleid voor een rechter-commissaris. 

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…