Home Drenthe Emmen Fietser gewond na aanrijding

Fietser gewond na aanrijding

Foto (c) Kjh4mobile

Een Emmenaar is zaterdagavond gewond geraakt na een botsing met een auto. De man fietste over de St. Gerardsusstraat in Emmen toen hij de Rondweg wilde oversteken. Hierbij werd de man aangereden door 25-jarige automobilist uit Emmen. De automobilist is vervolgens doorgereden. Getuigen hoorden een klap en vonden de fietser. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 25-jarige automobilist meldde zich later die avond bij het politiebureau. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval.

Laad meer Emmen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…