Home Drenthe Assen Hennepkwekerij ontmanteld in Assen

Hennepkwekerij ontmanteld in Assen

In een woonwagen aan de Wethouder Bergerweg in Assen nam de politie maandagavond 225 hennepplanten in beslag. De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van een anonieme tip. In de woonwagen was een kwekerij ingericht met 225 planten. Ook was er met de elektriciteit geknoeid. De kwekerij is ontruimd. De politie hield een 43-jarige man uit Assen aan die zich bij de woonwagen meldde en aangaf dat hij eigenaar was van de kwekerij. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…