Home Drenthe Gezocht – Schennispleging – De Kap – Klazienaveen

Gezocht – Schennispleging – De Kap – Klazienaveen

Update 12 december 2023 In september van 2023 deelden wij beelden van een verdachte van onder meer openbare schennispleging aan De Kap in Klazienaveen. Inmiddels is een 33-jarige man uit de gemeente Emmen aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding van een vrouw in een woning in Klazienaveen in augustus 2023. Daarnaast wordt hij in verband gebracht met het meermalen plegen van schennis in juli en november van dit jaar in Klazienaveen. We hebben de beelden van de verdachte verwijderd en we vragen iedereen die de beelden ook heeft gedeeld om hetzelfde te doen.

Update 12 december 2023
In september van 2023 deelden wij beelden van een verdachte van onder meer openbare schennispleging aan De Kap in Klazienaveen. Inmiddels is een 33-jarige man uit de gemeente Emmen aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding van een vrouw in een woning in Klazienaveen in augustus 2023. Daarnaast wordt hij in verband gebracht met het meermalen plegen van schennis in juli en november van dit jaar in Klazienaveen. We hebben de beelden van de verdachte verwijderd en we vragen iedereen die de beelden ook heeft gedeeld om hetzelfde te doen.

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…