Home Drenthe Assen Assen – Pop-up bureau politie Rolderstraat in Assen

Assen – Pop-up bureau politie Rolderstraat in Assen

Maandag 9 september aanstaande om 13.00 uur opent er een pop-up bureau in een tijdelijke locatie aan de Rolderstraat 21 in Assen. Als politie willen we op een laagdrempelige manier snel aanspreekbaar zijn voor burgers, ondernemers en winkeliers.

Tijdens de openingstijden zijn we samen met BOA’s van de gemeente aanwezig in de pop-up. Deze locatie zal tevens onze uitvalsbasis zijn voor extra voet- en fietssurveillances in de binnenstad. Mocht tijdens een van die surveillances de pop-up gesloten zijn dan hangt er een telefoonnummer op de deur. Als u iets wilt melden dan krijgt u een van de collega’s aan de telefoon die op dat moment te voet of fiets aanwezig is in de binnenstad. In geval van nood kunt u natuurlijk bellen met 1 1 2.

Een goed contact tussen de politie, gemeente en inwoners is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Samenwerking is daarbij van groot belang. Misschien heeft u tips of vragen over situaties in uw wijk, wilt u informatie of zorgen delen. Ook is er de mogelijkheid om uw aangifte op te nemen.  

Openingstijden pop-up bureau:

  • Maandag    13:00 uur – 17:00 uur
  • Dinsdag      13:00 uur – 17:00 uur
  • Woensdag  09:00 uur – 17:00 uur
  • Donderdag 13:00 uur – 17:00 uur
  • Vrijdag        13:00 uur – 22:00 uur
  • Zaterdag    13:00 uur – 17:00 uur
Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Emmen – Getuigen plofkraak Emmen gezocht

Vanochtend rond 04.45 uur kreeg de politie melding van een plofkraak op een pinautomaat aa…