Home Drenthe Assen Assen – Man overleden in Asser wijk Peelo

Assen – Man overleden in Asser wijk Peelo

Een man is zaterdagmiddag overleden nabij een speeltuin in de wijk Peelo in Assen. Bij aankomst van de politie aan de Iemstukken in Assen, is geprobeerd het leven van de man te redden. Levensreddende handelingen mochten echter niet meer baten. In de omgeving werden kort na aankomst vijf personen aangehouden. Zij zijn ingesloten.

Achtergronden
In het begin van de middag kwam een melding dat een man zich ongepast gedroeg richting een kind in een speeltuin. Vervolgens zouden een aantal personen op deze man zijn afgegaan, waarbij een schermutseling is ontstaan. Als gevolg daarvan is de man overleden. De politie heeft inmiddels veel mensen in de wijk gesproken, maar blijft op zoek naar getuigen die zich nog niet hebben gemeld. Ook wordt in de omgeving sporenonderzoek gedaan.

De politie richt zich in het onderzoek op twee onderwerpen: het overlijden van het slachtoffer en een mogelijk zedengerelateerd delict.

Contact
Vanwege het onderzoek en de twee centrale onderwerpen daarin, komt de politie graag in contact met mensen die meer informatie hebben. De politie is telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Ook is het mogelijk om via www.politie.nl/contact in contact met de politie in Assen en het rechercheteam te komen.

 

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Wie is de bestuurder van deze auto die een scootmobiel aanreed in Emmen?

Update 30 september 2022 In dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Op 27 juni 202…