Home Drenthe Wormerveer – Inbrekers aangehouden

Wormerveer – Inbrekers aangehouden

Op woensdagmiddag kon de politie, door ingrijpen van een getuige, twee verdachten van een woninginbraak aanhouden. Het gaat om een 35-jarige man uit Emmen en een 47-jarige man zonder bekend adres.

Omstreeks 13.00 uur kwam de bewoonster van een woning aan De Groene Arend in Wormerveer thuis. Zij was in het gezelschap van een kennis. Toen zij de voordeur had geopend en naar binnen stapte, werd zij hard tegen haar hoofd geslagen door een onbekende man, die naar buiten vluchtte. De man bleek een inbreker te zijn.

De kennis aarzelde geen moment en ging achter de inbreker aan. Dit werd gezien door een politieman in burger, die ook de achtervolging inzette. Uiteindelijk kregen zij de verdachte te pakken. De inmiddels gealarmeerde politie kon de verdachte overnemen. Ter plaatse werd nog een tweede persoon aangetroffen, die mogelijk ook met de inbraak te maken had. Ook hij werd aangehouden.

Bij controle bleek uit de woning geld gestolen te zijn. De politie stelt een onderzoek in.

2018191826

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

De Krim – Woningoverval op 82-jarige vrouw in De Krim nogmaals in Opsporing Verzocht

Op maandag 10 december 2018 rond 19.30 uur werd een 82-jarige vrouw met geweld overvallen …