Home Drenthe Hollandscheveld – Politie onderzoekt woningoverval Hollandscheveld

Hollandscheveld – Politie onderzoekt woningoverval Hollandscheveld

De politie onderzoekt een woningoverval aan het Zuideropgaande in Hollandscheveld.

Rond 08.30 uur drong een onbekende man de woning binnen en bedreigde de bewoonster met een mes. De man eiste geld en nam wat kleine elektronische spullen mee en ging er vervolgens vandoor. De bewoonster is hierbij licht gewond geraakt. De verdachte ging er lopend vandoor. Er is een burgernetmelding uitgegaan, waarin omwonenden opgeroepen werden uit te kijken naar deze man. De verdachte is nog niet aangetroffen. De politie vraagt getuigen zich te melden bij via 0900-8844.  

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Anneke Nevels

Anneke Nevels is op woensdag 30 oktober 2019 omstreeks 02.16 uur vertrokken in haar Peugeo…