Home Drenthe Emmen Coevorden – Gezocht – Aanranding 15-jarige

Emmen Coevorden – Gezocht – Aanranding 15-jarige

De jongeman op deze foto wordt verdacht van de aanranding van een 15-jarig meisje. Dit gebeurde op maandag 5 februari, aan het eind van de middag in de trein van Emmen naar Coevorden. De trein vertrok om 17.38 uur vanuit Emmen naar Coevorden.

Het meisje zat in een coupé met meerdere mensen. De man kwam toen bij haar zitten. Hij probeerde haar te zoenen en greep haar vast, ook in haar kruis. Om 17.53 uur stapte het meisje uit in Coevorden en de jongeman ook. Zonder dat ze het merkte is hij haar gevolgd. In de fietsenstalling heeft hij haar weer aangerand. 

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt plofkraak geldautomaat

De politie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat aan de Statenweg in Emmen. In de n…