Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van geweldsincident Hamakerstraat Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van geweldsincident Hamakerstraat Rotterdam

De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident dat zich op 26 augustus in een woning aan de Rotterdamse Hamakerstraat afspeelde.

De politie werd rond 11.20 uur gealarmeerd, nadat twee mannen op de Hamakerstraat om hulp riepen. In een woning in de straat waren ze kort daarvoor mishandeld door waarschijnlijk drie andere mannen. Of er sprake is van een woningoverval, ruzie of andere onenigheid, is nog niet duidelijk. Wel staat vast dat een van de twee mannen zodanig werd toegetakeld dat hij naar het ziekenhuis moest voor behandeling. Het andere slachtoffer raakte ook gewond, maar was er minder ernstig aan toe.
 

Was u getuige? Bel de politie!
De politie zoekt uit wat er gebeurd is en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie voor, tijdens of na 11.20 uur op de Hamakerstraat iets is opgevallen of bijvoorbeeld de mannen heeft zien wegrennen, wordt gevraagd met de politie te bellen op 0900-8844. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Inbrekers aangehouden, gedupeerden verzocht te reageren via mail

De politie hield vrijdag 16 maart twee mannen aan die aan het inbreken waren in een gepark…