Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt mannen na achtervolging Rotterdam aan

Rotterdam – Politie houdt mannen na achtervolging Rotterdam aan

Twee mannen van 24 jaar en 28 uit Utrecht en Hongarije zijn op 26 augustus op de Kop van Zuid in Rotterdam aangehouden.

Agenten zagen hen rond 08.45 uur op de Erasmusbrug rijden en het viel hen op dat er wat mis was met het kenteken van de auto. Alle reden om een praatje met de bestuurder te maken, maar die dacht daar anders over en stoof weg. Een achtervolging op de Kop van Zuid op en rondom de Otto Reuchlinweg was het gevolg. Op het Koninginnehoofd botste de bestuurder tegen een geparkeerde auto, waarna de bestuurder en zijn passagier uitstapten uit en wegrenden. De Nederlander kon direct worden gearresteerd, de Hongaar werd binnen een paar minuten op aanwijzen van een getuige gevonden. Hij had zich onder een geparkeerde auto verstopt. Beide mannen zitten vast en worden gehoord.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…